Tuesday, November 14, 2023

Tamperelainen Pikkujoulupukki Tampereelta: Kaikkien aikojen Pikkujoulupukki pikkujoulupukiksi juhlaanne 2023?

Joulupukki Pirkkala Tuohikorpi osuudella tilaukset joulupukkipalvelu@gmail.com tarkka osoitteenne  toiveaikahaarukkanne kuva12Joulupukki Pirkkala Tuohikorpi osuudella tilaukset joulupukkipalvelu@gmail.com tarkka osoitteenne  toiveaikahaarukkanne kuva12

Tamperelainen Pikkujoulupukki Tampereelta: Kaikkien aikojen Pikkujoulupukki pikkujoulupukiksi juhlaanne

Selkosuomella: Standup tai perinteinen, miten sovitaan, sen päätämme yhdessä ok? 

Ohessa tallenne eräältä joululta ennen aattoa tilattuna kohteeseen joulupukiksi ennen matkalle lähtöä:
      
-------------
Valkoista joulua kaikille, ollaan yhteydessä tarkoin osoittein ja toiveaikahaarukka 1-2 tuntia mihin pyrin saapumaan. Aaton alla ilmaisen liki 5-15 min aikataulutuksen tarkemmin ok?
---------------
Pikkkujoulupukki hinnoitellaan yksilöllisesti ajan, paikan ja tilaisuuden luonteen mukaan, ok? Käteisellä edetään ensisijassa, mikäli tarvitsette kirjanpitoon kuitin niin se sähköpostiinne. 


Yhteydenotot ensisijassa: Joulupukkipalvelu@gmail.com 

Puhelin / whatsup: 044-3380291  

Joulupukki Tampere savuton ja raitis pikkujouluihin jouluaattoon Toki aina voi päräyttää, mutta varsinainen tilaus sähköpostilla mieluiten aina ennen soittoanne, niin voin vastata paremmin kun näen aikatoiveenne ja osoitteenne ennalta. 

Jouluaaton pukkihinnoittelut Tampere ja lähikunnat: klo 10:00-13:00 = > 90€ klo 13:00-19:00 => 100 € tai enempi jos syrjäistä asutusta huomioitava ajoaika mennen tullen. Syrjäseuduille aina karva enempi, mainitut hinnat asutuskeskuksissa

--------------------------------
-------------

No comments:

Post a Comment